?kr

Encaustic art kurser

Grundläggande och utvecklings tekniker

8 timmar (1 dag eller 2 halv dagar)

Kaffe ingår

Alla verktyg och material ingår

1500kr / person

Fler personner får rabatt

Kurs lokal i Urshult

Overnattning möjlig i Urshult (Bed & Breakfast och Hotell)

Encaustic kurs The Bee Tree
Övriga kurser runt sverige
"Hos Hälsostund kan du välja om du vill gå en kortare eller längre workshop för att prova på Encaustic Art. Du kan också välja att gå en kurs i Encaustic Art där vi har olika teman."
"Jag är konstnär och Encaustic Artist och håller kvälls- och heldagskurser i min ateljé och butik i Borlänge, men kan även komma till dig och hålla kurs om du drar ihop ett gäng."
Information finns på Facebook: Galleri Mandelqvist och på https://www.encausticart.se/kurser/
"På Annas Veranda kan man gå massor av kreativa kurser där Encaustic Art är en av dem. Jag håller bl.a nybörjarkurser i Encaustic Art där vi målar abstrakta bilder samt naturmotiv och annat vackert. Möjlighet att köpa verktyg och material finns på kursen. Du kan också beställa material av mig som hämtas i Göteborg." Tel: 0737133480 Mail: annasveranda@gmail.com
"Jag håller kurser i Bivaxmålning. Som kursledare vill jag ge en personlig undervisning genom att plocka fram en unik sida hos varje elev. I dag har jag fler elever som håller utställningar och säljer sin konst Min bakgrund, har arbetat med skapande inom TV, film och teater och framför allt med människor.
Jajja är fotograf och håller i återförsäljningen av bivaxmaterial.
Vi finns i Hjo med omnejd. 070-9821500 / 070-7507644. facebook bivaxmåleri / eva.d "
"Jag driver Spriritualistiska Sällskapet Engelen i Smedjebacken som ligger i Södra Dalarna. Anordnar prova på encaustic art kurser i vår lokal men även andra ställen med omnejd samt säljer produkterna i vår butik. "
"Ramsbergsgården är Encaustic Art återförsäljare och kurshållare i andlig konst- vi låter oss inspireras medialt och andligt i encaustic artens fantastiska färgprakt. Kom till oss eller samla ett gäng så kommer vi till er. "

Tel: 0470 33450

Mobil: 0735 338471

info@beetree.se

(c) Stuck in the Wood AB 2017

Tel: 0470 33450
Mobil: 0735 338471
info@beetree.se
(c) Stuck in the Wood AB 2017